Gyakran Ismételt Kérdések


Mire használhatom az oldalt?

Az oldal használt baba- és gyerekholmik adásvételére szolgál. A keresett termék megtalálásához egy összetett
kereső rendszer áll rendelkezésre. Regisztráció után van lehetőség hirdetést feltölteni, vagy jelentkezni egy kiválasztott termék megvásárlására.

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra?

Az oldalra a regisztráció menüpont alatt található űrlap kitöltésével lehet. A kitöltés után a megadott e-mail címre küldött levélben található link segítségével érvényesítheted regisztrációdat.

Hogyan tudok hirdetést feltölteni az oldalra?

Hirdetést az oldalra regisztráció, majd belépés után lehetséges a "Hirdetésfeladás" menüpont alatt található űrlap segítségével.

Mekkora képeket tölthetek fel a hirdetéshez?

Egy hirdetéshez maximum 5db kép tölthető fel. A képek maximum fájlmérete 5MB lehet. A kép szélessége és hosszúsága minimum 300px kell hogy legyen.

Milyen irányítószámot adjak meg a hirdetéshez?

A hirdetés feladásánál minden esetben a termék átvételi helyének az irányítószámát kell megadni.

Mennyi idő múlva jelenik meg a hirdetésem?

A hirdetés legtöbbször azonnal megjelenik az oldalon, de legkésőbb 48 órán belül.

Ki regisztrálhat az oldalra?

Az oldalra kizárólag cselekvőképes, természetes személy regisztrálhat.

Mit jelent a "követések" funkció?

Ha van olyan felhasználó, aki legtöbbször olyan terméket árul, ami pont a Te érdeklődési köröd, akkor lehetőséged van követni Őt, hiszen így hamar értesülhetsz róla, ha új hirdetést töltött fel.
Amennyiben követsz egy felhasználót, naponta egyszer e-mail értesítést kapsz arról, hogy mennyi hirdetést töltött fel az oldalra.
A követett felhasználók listáját, és így hirdetésükhöz a közvetlen elérést a "Követések" menüpont alatt találod.
A követást bármikor visszavonhatod. Ha idő közben a követett felhasználó megszűnik, akkor a követések listáján semfogod már megtalálni.

Mit jelent a "kedvencek" funkció?

Ha van olyan hirdetés (termék), ami felkeltette az érdeklődésedet, és esetleg úgy döntesz, később szeretnél érdeklődni az eladónál, akkor lehetőséged van azt kedvencnek jelölni (hirdetés jobb alsó sarkában található szivecske), hiszen így hamar visszatudod keresni. Ezen kívűl össze tudsz állítani egy listát a számodra érdekes hirdetésekből.
A kedvencnek jelölt hirdetések listáját a "Kedvencek" menüpont alatt találod.
A kedvencnek jelöltést bármikor visszavonhatod. Ha idő közben a megjelölt hirdetés törlésre került, akkor a kedvencek listáján sem fogod már megtalálni.

Mennyibe kerül az oldal használata?

Az oldal használata ingyenes.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az eladóval?

Az eladóval csak abban az esetben tudsz kapcsolatba lépni, ha regisztráltál és beléptél az oldalra. Ekkor a hirdetés részleteinél megjelenő üzenetküldő segítségével tudod felvenni vele a kapcsolatot.
Üzeneteidet a későbbiekben az „Üzenetek” menüpont alatt találod meg...

Hogyan törölhetem a regisztrációmat?

A regisztráció törlését a felhasználói fiókodhoz tartozó e-mail címről küldött kéréssel tudod kezdeményezni.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Amennyiben elfelejtetted a jelszavadat, használd a jelszó emlékeztető automata funkciót, ahol megadva a regisztrált e-mail címedet, új jelszót tudsz megadni. Az elfelejtett jelszó funkciót a "BELÉPÉS" menüpont alatt találod.

Hogyan tudom módosítani a hirdetésemet?

A hirdetésedet módosítását a fiókodba belépve, a "Hirdetéseim" menüpont alatt, a módosítani kívánt hirdetés mellett található "Módosítás” gomb megnyomásával tudod megtenni.

Hogyan tudom törölni a hirdetésemet?

A hirdetésed törlését a fiókodba belépve, a "Hirdetéseim" menüpont alatt, a törölni kívánt hirdetés mellett található "Törlés” gombbal tudod megtenni. Fontos! Ha törölsz egy hirdetést, azt nem tudod visszaállítani.

Mennyi feladott hirdetés lejárati ideje?

A hirdetés a feladási időponttól számítva 60 napig érhető el. Ezután egy figyelmeztető e-mailt kapsz, amiben lehetőséged lesz meghosszabbítani a hirdetést újabb 60 napra.

Milyen időközönként törlődnek az üzenetek?

Az üzeneteket a rendszer automatikusan, az üzenet küldés időpontjától számított 30 nap múlva törli.

Az egyik eladó átvert/megkárosított, mit tegyek?

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy adásvétel esetén légy körültekintő. Személyes adatokat csak saját felelősségre oszthatsz meg magadról. Az adásvételekből származó károkozásért nem tudunk felelősséget vállalni. Ha ilyen eset fennáll, tedd meg a szükséges lépéseket a hatóságok felé, valamint kérünk, hogy ezt jelezd felénk is, hogy esetlegesen megtudjuk tenni mi is a szükséges lépéseket a károkozóval szemben.

Hogyan tudsz kapcsolatba lépni velünk?

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velünk, az "Írj nekünk" menüpont alatt található űrlap segítégével megteheted.

Hogyan tudok visszajelzést készíteni egy felhasználóról?

Ezt a felhasználó adatlapján található „visszajelzés készítése” gombra kattintva tudod megtenni. A Rólad készült visszajelzéseket a saját adatlapodon (nevedre kattintva) találod meg...
Keresés & Szűkítés

Kulcsszó:
Település:
Ár:
-tól -ig
Rendezés:
Kategória:

Hirdetés:

Kategóriák:
A habaho.hu weboldal sütiket (cookie) használ a teljeskörű működés érdekében. További információ